Bedrijven

Veel bedrijven hebben hun eigen seizoensmedewerkers in dienst en komen handen, tijd of kennis te kort om hun animatie personeel goed op te leiden. RecreatieTraining springt vaak bij door in 3 dagen (6 dagdelen) de medewerkers te trainen. Dit kan op eigen locatie, of op een externe locatie. Het voordeel van een driedaagse training is dat er ontzettend hard gewerkt wordt aan kennis verrijking, dat de medewerkers een positieve injectie krijgen en dat het teamgevoel groeit.

Er kan ook gekozen worden voor trainingen op maat.

Uiteraard kijken wij altijd naar de bedrijfsspecifieke kenmerken en visie. Dit zullen wij verwerken in de trainingen.

Naast trainingen kan er ook ondersteunt worden in werving en selectie voor uw animatiemedewerkers en in begeleidende bezoeken tijdens het hoogseizoen. Vraag naar de mogelijkheden

Training Recreatie Medewerker vanaf €295,- pp

Een goede medewerker in de recreatie heeft u niet zomaar! Daarom bent u ook zuinig op de pareltjes die u wel in uw bezit heeft. Om de neuzen binnen uw team dezelfde kant op te hebben staan, is een training een goede investering.

U stelt uw eigen team samen en wij verzorgen uw animatietraining.

Sport, Spel, Creativiteit, Entertainment en originele Tochten, zijn de thema’s die aan bod komen in onze trainingen. Uw team zal een energie-boots krijgen, uw bedrijfsvisie leren kennen en professionele vaardigheden leren om van uw zomer een TOP-seizoen te maken!

Wij verzorgen de training op een bedrijf in het midden van het land, of op uw eigen bedrijf.

Training Recreatie Leider vanaf €345,- pp

Een recreatieleider is iemand die al enige jaren ervaring heeft binnen het recreatiewerk. Hij of zij geeft niet alleen sturing aan een team maar is zelf ook actief aan het meewerken bij de georganiseerde activiteiten.

Want zeg nou zelf; je weet het beste wat er reilt en zeilt op de werkvloer, als je daar zelf ook bent.

De training staat bol van actieve oefenvormen die eraan gaan bijdragen dat de leider weet wat zijn takenpakket is en hoe hij daarmee aan de slag kan.

Niet alleen werkzaamheden die met aansturing te maken hebben komen aan bod, maar ook de verdiepende vaardigheden, die betrekking hebben op de inhoud van uw recreatieprogramma. Een leider stuurt niet alleen aan, maar is ook inspirerend en verdiepend.