Sinterklaas

De show, 2 acteurs, 45 minuten Vanaf €599,-
Sinterklaas en 2 pieten, 60 min Vanaf €749,-
Totaalpakket, 105 min Vanaf €1199,-

Bekijk onze Sinterklaasshows hieronder!

Vanaf de tweede zaterdag in november is Nederland in de ban van Sinterklaas. Logisch! Het is ook het spannendste, leukste en gezelligste kinderfeest van het jaar! Klapdeur Entertainment kan iets speciaals maken van uw Sinterklaasfeest.

U kunt Fleur Klapdeur en Bram Boterham boeken in het voorprogramma.
U kunt ook Sinterklaas met twee Pieten boeken.
Maar misschien nog leuker is om een compleet pakket bij ons boeken! U krijgt dan 45 minuten, 2 acteurs in het voorprogramma en 60 minuten de Sint op bezoek met twee Pieten. U heeft er vrijwel geen omkijken na!

 

 

 

 

 

 

 

Bram Boterham en Fleur Klapdeur lezen een groot drama in de krant. Er is ingebroken bij de sint.

De agenda van de sint is gestolen! Een groot drama, want nu weet de sint niet dat hij bij deze kinderen langs moet komen! Ineens zien Bram en Fleur een zwaar beveiligde zak op het podium staan. Die maken ze wel even open! Plots gaat er een groot zwaailicht aan, met rook, etc. Ze schrikken zich een hoedje! Ze verzinnen de gekste en hilarische manieren om de zak toch te misleiden. Gaat het ze lukken om de agenda van sint terug te vinden? En kunnen ze de sint toch nog naar de zaal krijgen?

Bram Boterham zit te popelen om zijn cadeau al uit te pakken. Fleur Klapdeur probeert hem nog tegen te houden maar dat lukt haar niet. Als zij het cadeau openen, zien ze dat het een schatkist is. Er is alleen een probleem! De schatkist krijgen zij met geen mogelijkheid open! Dan zien zij ineens een super grote toverdoos! Maar natuurlijk! De toverdoos kan hun helpen! Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan! De toverdoos tovert alles waar zij niet om vragen! Oh jee! Als dit maar goed komt!

U kunt de Sint en 2 van zijn Pieten bij ons boeken!

Professioneel, grappig, vriendelijk en een vlotte babbel. Dat zijn eigenschappen van onze Sinterklaas. Jarenlang ervaring en professionele kleding.

De Sint komt samen met twee van zijn Pieten. Deze Pieten hebben ruime ervaring in het pietenvak. Onze Pieten hebben een vriendelijke, bruine kleur en dragen professionele pakken. Ze zijn energiek, grappig en ondeugend.

Kortom, bij de boeking van onze Sint met zijn Pieten kunt u rekenen op een echt feestje. Het enige wat u hoeft te doen is een klein stukje schrijven met alle wist-je-datjes van de kids.