Trends en Ontwikkelingen

 

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN
Dagdelen 2
Kosten €245,-

 

Contacturen 8
Voorbereiding en huiswerk 2
TOTAAL 10

 

Voorkennis;                     Bevoegd docent HBR recreatie (Materclass Recreatie, Platvorm VMBO) Werkvorm:                        Training Scholingsvorm:                 Praktijkleer/ vakkennis Voorbereiding:                  Deze opdracht wordt
ruim voor aanvang van de bijscholing aangeboden

Binnen de recreatie zijn er veel trends en ontwikkelingen. Trends die komen en gaan. De ene trend is na een paar maanden verdwenen en een andere trend houdt een paar jaar stand. Zo was midgetgolf en een huifkartocht rijden vroeger helemaal hip en hot. Je kunt het nu nog steeds doen en het is nog steeds leuk. Echter is dit niet het meest spraakmakende verhaal op een verjaardag. Vertel je dat je een lipdub gemaakt hebt en wie is de mol of het jachtseizoen gespeeld hebt, dan maak je meer indruk met je verhaal.
Een ontwikkeling is een blijvende verschuiving in de branche. Zo verschuift de behoefte steeds meer naar luxe. De horeca terrassen zijn tegenwoordig voorzien van loungebanken en heaters en op een camping zijn er veel meer (glamping) accommodaties te huren dan vroeger.
Hoe kun jij als docent inspelen op deze trends en ontwikkelingen? Hoe organiseer ik dat en hoe implementeer ik dit binnen onze school? Hoe krijg ik die minder sterke leerlingen mee?
Na afloop van deze bijscholing heeft u meer kennis van het organiseren van kleine evenementen met studenten. U bent op de hoogte van bedrijven in uw woon- en werkomgeving die inspelen op trends en ontwikkelingen. U heeft een breder inzicht naar mogelijke projecten binnen uw klaslokaal en hebt meer vertrouwen om grotere projecten aan te pakken met studenten.

Ochtendprogramma
de gehele dag wordt verzorgt door Yvonne Bredewout. Zij is trainer en eigenaar van RecreatieTraining. Naast werk als docent, schrijfster en therapeut is zij altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de recreatiebranche.

  • Trends en ontwikkelingen binnen HBR
  • Bedrijven in de buurt
  • Doelgroepen

Lunch
Verzorgt door RecreatieTraining

Middagprogramma
– Trends ombuigen tot een activiteit
– Ontwikkelen van activiteiten dmv een draaiboek
– Promotie

 

Beschikbare data:

Dinsdag 16 januari 09.00 uur tot 17.00 uur Nijkerk 20 plekken vrij van de 20
Maandag 12 maart 09.00 uur tot 17.00 uur Harderwijk 20 plekken vrij van de 20